Supid

Heleroosa paradiis ehk kalasupp peediga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Pastelselt roosa imemaitsev kalasupp, mida tasuks keeta omavalmistatud kalapuljongiga. Peet ja koor annavad supile kauni värvi ja kordumatu maitse.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul, riivi porgand jämedal riivil. Kuumuta või ning pruunista selles kergelt sibulat ja porgandit. Lisa puljong, kangideks lõigatud kartul ja keeda umbes 10 minutit. Lisa keevasse suppi tükeldatud kala ja lase paar minutit keeda.
2. Vala potti koor ja riivitud keedetud peet ning lase supp veel korraks keema. Maitsesta pipra ja soolaga. Serveerimisel puista peale hakitud maitserohelist.
 
NIPP: Tükeldatud kalafilee vajab supileemes küpsemiseks vaid loetud minutid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margo 06.apr 2012 14:20
Väga maitsev ja ilus supp! Hea vaheldus tavalisele kalasuppile.
1