Supid

Oblikasupp

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Õrnast kevadisest oblikast keedetud lihasuppi serveeri muna ja hapukoorega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki porru ja küüslauk. Kuumuta potis õlis ja selles paar minutit porrut ning küüslauku. Lisa puljong ja lase keema. Tükelda kartul ja lisa potti. Keeda, kuni kartul on pehme. Lisa keedetud ja hakitud liha. Pese ja haki oblikad ning lisa supi hulka. Maitsesta suppi soola ja pipraga. Serveeri hapukoore, hakitud muna ja supirohelisega.
 
SOOVITUS:
* Parima supi saad, kui keedad puljongi ise valmis. Pane selleks poolekilone kooditükk vee ja maitseainetega (vürts, loorber, pipar, sool) keema ja keeda umbes kaks tundi pidevalt vahtu riisudes.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Vishy 14.mai 2012 23:57
Jube hea tuli välja!
innati 04.mai 2012 19:18
supp on super,aga küüslauku,no milleks rikkuda värskust,ise pole küll pannud
sillike 29.juuni 2011 19:59
Parim igasuvine supp...aga mitte oblikatest tingimata- vääga hea saab rabarbrilehtedest ja tangust ja kartulist ja muidugi pujong. Liha võib olla aga ei ole oluline komponent- peale raputa keedetud purustatud muna ja ka praetud pekikuubikuid- maitsesta omale meelepäraste maitseainetega- mina panen tilli ja peterselli ja sibulat ! Just praegu lõpetasin esimese taldrikutäie söömise ja arvan, et ei piirdu sellega ! NÄMMA!
Liisv 22.juuni 2011 14:39
väga maitsev supp, aga ise jätan välja küüslaugu ja porrulaugu. Imehea! Samuti kasutan umbes peotäie tangu.
siirikirikal 30.mai 2011 13:51
Aitäh, kratile! 1 liitri puljongi kohta läheb vaja klaasitäis ehk siis korralik peotäis oblikaid.
kratt 30.mai 2011 11:58
liitri vee kohta kilo! oblikaid?
1