Supid

Kanahakkliha-läätsesupp kookospiimaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Äripäeva õhtusöögid Autor: Tiina Lebane
Läätsedega kanasupp valmib vaid poole tunniga. Kui kookospiima pole käepärast, asenda see suure karbitäie sulatatud juustuga. Supp on antud retsepti järgi tehtuna ka üsna vürtsikas, seetõttu arvesta nende lisamisel sööjate eelistusega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane läätsed külma vette likku.
2. Pruunista hakkliha koos õliga kastruli põhjas. Lisa peeneks hakitud sibul, kõik maitseained, väljaarvatud sool, ja kuumuta läbi.
3. Nüüd lisa sool ja kookospiim. KUi kasutad sulatataud juustu, isa veel umbes3 dl vett.
4. Kuumuta supp keemiseni ja lisa loputatud läätsed.
5. Hauta madalal kuumusel 10-15 minutit, kuni läätsed on pehmeks keenud.
6. Maitsesta supp soolaga ja tõsta pott tulelt.
7. Enne serveerimist lase supil 5 minutit kaane all "tõmmata".
8. Kaunista supp serveerimisel hakitud peterselliga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
riinas 02.nov 2011 11:52
Päris maitsev supp tuli. Aga et ta supi moodi oleks, tuli hautamise käigus ikka hoolega vett ka lisada. Või oleks pidanud kookospiima koguse kolmekordistama. Ja tsillipulbri jätsin ka ära, kuna lapsed väga seda ei armasta.
1