Supid

Tšilline veiselihasupp

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mõnus variant hakklihasupist ubadega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Haki sibul, küüslauk ja tšilli ning prae õlis klaasjaks.
2. Lisa hakkliha ja prae kergelt läbi.
3. Vala potti tomatikonserv ja puljong ning lase keskmisel kuumusel umbes veerand tundi podiseda.
4. Lisa oad ja lase veel viis minutit keeda.
5. Vahetult enne valmimist lisa hakitud petersell.
SOOVITUS: Purgioad loputa külma veega läbi, et need ei mõjuks supis limaselt ja oleksid kergemad seedida.
IDEE: Tummisuse lisamiseks võid supi hulka enne valmimist lisada paar lusikatäit keedetud riisi. Eelista võimalusel pruuni riisi, mis on tervislikum.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margit 03.aug 2012 22:24
Väga hea, isegi soojal suvel.
Gyta 15.juuli 2012 14:13
Isegi minu mees sõi, kes muidu suppe ei taha süüa ;) Tõesti hea ja imelihtne teha!
mupet 13.juuli 2012 07:23
Mina lisan konservananassi ja natuke kartulit,mitte riisi ja on väga väga hea:):)
muhkel 09.jaan 2012 20:09
Supermõnus!
irma 29.nov 2011 22:59
Meie perele ka meeldis, teist korda tehes panin vett vähem ning ube natuke rohkem ja siis jäi tummisem!
T.H 28.nov 2011 21:26
Riisiga sai liiga paks, aga muidu mõnus vürtsikas.
T and M 12.nov 2011 21:06
Väga hea oli! Panin küüslaugu kõige lõpus ja lisasin cayenne pipart, tuli parajalt vürtsikas :)
oliver 11.nov 2011 18:24
mulle väga maitses
1