Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Seafilee-nuudlisupp

Supid

Seafilee-nuudlisupp

Angelica Udeküll Nädalakiri naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Taine seafilee on sama väherasvane kui kanafilee.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 spl Õli
220 g Seafilee
100 g Bambusevõrsed
100 g Spinat
2 vart Roheline sibul
50 g Munanuudlid
6 dl Puljong
Sool
0.5 tl Pruun suhkur
1 spl Sojakaste (hele)
2 spl Riisiäädikas
2 tilka Seesamiõli
1. Lõika seafilee ribadeks ja pruunista õlis.
2. Lisa bambusevõrsed ja puljong, keeda liha pehmeks.
3. Lisa bambusevõrsed, roheline sibul ja spinatilehed.
4. Lisa järjest kõik maitseained.
5. Viimasena lisa munanuudlid ja keeda paar minutit, kuni nuudlid on pehmed.
SOOVITUSED:
* Võid supi hulka lisada ka seeni – šampinjone või shiitake-seeni.
* Spinatilehed võid asendada Hiina kapsaga.
* Vürtsikust võid lisada värske tšilli või tulise tšilli kastmega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes