Supid

Seafilee-nuudlisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri naised Autor: Angelica Udeküll
Taine seafilee on sama väherasvane kui kanafilee.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Lõika seafilee ribadeks ja pruunista õlis.
2. Lisa bambusevõrsed ja puljong, keeda liha pehmeks.
3. Lisa bambusevõrsed, roheline sibul ja spinatilehed.
4. Lisa järjest kõik maitseained.
5. Viimasena lisa munanuudlid ja keeda paar minutit, kuni nuudlid on pehmed.
SOOVITUSED:
* Võid supi hulka lisada ka seeni – šampinjone või shiitake-seeni.
* Spinatilehed võid asendada Hiina kapsaga.
* Vürtsikust võid lisada värske tšilli või tulise tšilli kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa