Supid

Kõrvitsasupp II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Jaan Pehk
Kui kõrvits omast käest, peavad mõned neist vastu pea poole talveni, et head püreesuppi neist keeta.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Hauta tükeldatud porgand, sibul ja küüslauk madalal tulel õlis. Lisa pisut vett ning tükeldatud kartulid. Kui kogu kraam hakkab pehmemaks muutuma, siis pane potti ka kõrvitsakuubikud. Hauta veel pool tundi ning maitsesta soola, karri, nelgi ja ingveriga. Püreesta supikraam saumikseriga ja lisa lõpuks ka koor. Serveeri päevalille- ja kõrvitsaseemnetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
brittake 09.dets 2012 21:42
Tegin, sõin ja sai kuidagi jube palju seda suppi :) Kas siin oli mõeldud 2,5 kg puhastamata kõrvitsat. Maitse oli huvitav, sest ma pole kunagi seda suppi varem teinud. Jagasin veel küla peale ka purgikestega maitsemiseks :)
1