Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Kanarassolnik

Supid

Kanarassolnik

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kanaga valmistatud argine rassolnik tuleb kerge ja maitsekas. Supi mekki saab varieerida, lisades kruupide asemel hoopis tatart või riisi.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 tk Kanakoib
2 l Vesi
1 leht Loorber
5 - 6 tera Vürts
Must pipar
1 tk Sibul
2 tk Porgand
150 g Pastinaak
200 g Juurseller
50 g Või
1 dl Odrakruup
6 tk Kartul
3 - 4 tk Hapukurk
Soolakurgileem
Sool
Aedtill (serveerimiseks)
Hapukoor (serveerimiseks)
Pane kanakoivad külma veega keema, eemalda vaht. Lisa loorber, vürts ja terapipar. Koori sibul, porgand, pastinaak ja juurseller. Lõika kangideks ja kuumuta võis läbi. Lisa supisse koos pestud kruupidega. Keeda 20–25 min ehk kuni liha on pehme. Tõsta kanakoivad leemest välja. Koori kartulid ja lõika kuubikuteks. Lisa supisse koos ribadeks lõigatud soolakurkidega. Maitsesta suppi soolakurgileeme ja soolaga. Keeda, kuni kartulid ja kruubid on pehmed. Eemalda kanaliha kontidelt, tükelda ja tõsta supi sisse tagasi. Kuumuta läbi. Serveeri hakitud tilli ja hapukoorega.

KOMMENTAARID

Kerli 27.dets 2012 22:24
Rassolnikusse ei käi pastinaak ja juurseller- need rikuvad ju maitse ära!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool