Supid

Lihtne peedisupp

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: Äripäeva õhtusöögid Autor: Tiina Lebane
Peedisupi retsept on pärit ühelt ammuselt kolleegilt, kes teeb seda suppi sageli vaid peedi ja ubadega. Toekama supi saamiseks lisabta kas praetud hakkliha, lihakonservi või viineritükke. Kõige parem on muidugi kasutada supi keetmiskes lihaveise hakkliha.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Prae hakkliha kastruli põhjas läbi ja maitsesta soola-pipraga. Lisa riivitud peet ja hauta koos hakklihaga umbes 5 minutuit kaane all. Lisa siis oakonserv ja vesi - viimast just nii palju, millist suppi soovid. Kui kasutad oakonservi vees, loputa oad enne supile lisamist külma veega üle.
Lase supp nüüd keema tõusta, siis alanda kuumust ja lase 10-15 minutit kaane all podiseda. Maitsesta suppi soola, pipra, suhkru ja äädika või sidrunimahlaga. Serveerimisel tõsta supile lusikatäis hapukoort ja raputa peale hakitud värsket maitserohelist. Lisandiks sobib hästi võiga rukkileib.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kebin 17.veeb 2014 06:27
So true. Honesty and everything reiongczed.
arxitibi 02.juuli 2012 20:34
Iseenesest tõesti lihtne, aga on maitsvamaid peedisuppe.
1