Supid

Toekas köögivilja-räimesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rahvuskala räim ja tema sugulane heeringas Autor: Tiina Lebane
Lihtne argiõhtusupp, millele annavad rõõmsat värvi ja uut maitset rohelised herned ja punasekirjud makratükid. Pärast makra lisamist ära suppi enam keeda, sest liigne kuumus muudab makra sitkeks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta ja tükelda köögiviljad. Kuumuta sibula- ja porganditükke mõni minut kastrulipõhjas. Lisa puljong, kartulitükid, ribadeks lõigatud räimefileed, herned ja loorberileht. Lase supp keema tõusta ja keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Maitsesta soolaga ja lisa tükeldatud makra. Selle kerge ja värvirõõmsa supi kõrvale sobib oivaliselt tume rukkileivaviil.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa