Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Seene-kruubisupp

Supid

Seene-kruubisupp

Pille Enden Metsa maitsed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tõhus ja toitev supp võib sisaldada igasuguseid seeni, sõltuvalt liigist kas eelnevalt kupatatuna või mitte.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
4 tk Šalottsibul
1 tk Porgand
150 - 200 g Juurseller
150 - 200 g Kaalikas
100 g Pastinaak
2 spl Või
1.5 tl Sool
Must pipar
1.5 l Vesi
1 dl Kruubid
3 dl Seened (kupatatud) või
1 l Seened (värsked)
0.5 spl Köömen (jahvatatud)
2 - 3 spl Salvei (hakitud)
Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Koori juurviljad ja lõika väikesteks kuubikuteks. Sulata potis või ja kuumuta selles köögivilju, kuni need on kergelt pruunistunud. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa vesi ja kruubid ning keeda suppi kaane all keskmisel kuumusel 25 minutit. Lisa leemele tükeldatud seened ja köömned ning keeda 20 minutit, kuni kruubid on pehmed. Lisa salvei ja viimistle maitse.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool