Supid

Lihtne hakkliha-nuudlisupp

Keskmine hinne: 3.75 Allikas: Poisid köögis 2 Autor: Alvar Virkus
See supp maitseb hästi, sest seal on koos poiste lemmikud - hakkliha, nuudlid ja tomat. Nuudlite asemel võid kasutada ka torujaid pastatooteid ja soovitavalt selliseid, mis kiirelt pehmeks lähevad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Keeda nuudlid rohkes vees peaaegu pehmeks ja nõruta. Vaata keetmisaega pakendilt.
2. Koori ja haki sibul. Puhasta paprika ja lõika väikesteks kuubikuteks.
3. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles sibul. Lisa hakkliha ja pruunista ka see.
4. Vala panni sisu potti. Lisa sinna paprikakuubikud, tomatikonservid, pune ja basiilik. Kalla peale nii palju keevat vett, et liha ja köögivili oleksid kaetud.
5. Keeda 10 minutit ja maitsesta suhkru, soola ja pipraga.
6. Lisa nõrutatud nuudlid, sega läbi ja kuumuta korraks supp veel läbi.
7. Maitse suppi ja vajadusel maitsesta veel. Serveeri hakitud maitserohelisega. Kõrvale sobib hästi näkileib juustuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
eeroj 17.nov 2015 08:21
Supil pole viga, aga tegemine keeruliseks aetud. Nuudlid võiks vabalt hiljem sisse visata ja sibulat ning hakkliha potipõhjas kuumutada. 200g. Nii on pott ja pann pärast vähem pesta. Nuudleid liiga palju ja vett kole vähe.
arxitibi 28.sept 2013 14:35
Liiga lihtne, ei loo tervikut.
kartull 25.nov 2012 16:15
Kas tomatit on vaja 400g või 2x400g?
Janek 24.sept 2012 18:50
Miks peab munanuudlite taga olema Talleggi logo, see ju nuudleid ei tee?
Chrisse123 10.sept 2012 12:05
Maitses hea. Teen teinekordki.
1