Supid

Köögivilja-seenesupp

Keskmine hinne: 2.86 Allikas: Seeneraamat Autor: Lia Virkus
Paks ja rammus supp, mis sisaldab seente kõrval ka tervisele kasulikke köögivilju. Juurikaid tasub supile lisada pigem tunde kui kaalu järgi, seega on siin kirjas vaid orienteeruvad kogused.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Vajadusel leota või kupata seeni, et vähendada nende soolasust. Lõika köögiviljad ribadeks. Kuumuta sellerit, porgandit ja sibulat võis. Kalla juurde köögiviljapuljong või vesi ning keeda tasasel tulel 15 minutit. Lisa ka kartulitükid, seened, loorber ja pipraterad. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Sega jahu vähese veega ja lisa supile, samal ajal segades. Lase keema tõusta ning maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Serveeri hakitud murulaugu ning soovi korral ka hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
iir 16.jaan 2013 16:05
Väga hea supp!
1