Supid

Köögiviljasupp pasta ja parmesaniga

Keskmine hinne: 4.96 Allikas: Pereköögi kokaraamat Autor: Lia Virkus
Supp, kus lusikas lausa püsti püsib.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika suitsuliha väikesteks kuubikuteks, haki sibulad ja küüslauguküüned. Kuumuta kastruli
põhjas õlis mõned minutid sibulat ja küüslauku. Pane juurde suitsuliha ning pruunista veel. Lisa puljong, juurviljad, kapsas, tomatipasta, majoraan ja tüümian. Kuumuta supp keemiseni ning lisa pasta (näiteks makaronid). Keeda umbes 12 minutit. Lisa oad ja keeda veel 2–3 minutit. Maitsesta soola-pipraga ning sega hulka ürdid. Serveerimisel riivi peale laiad laastud parmesani.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lii 08.sept 2016 12:07
maitsev, teen aegajalt ikka ja taas ;)
Ifka 18.jaan 2015 13:43
Väga maitsev. Pastat ei pannud, mu meelest piisas ubadest. Parmesani aga soovitan küll peale panna.
Ave 22.jaan 2013 11:56
Väga maitsev supp ja meeletult lihtne ka teha, makaronid annavad maitset ja tummisust kohe juurde.
Giizi 13.nov 2012 11:05
Tõesti maitsev supp. Jätsin retseptist välja pasta (see tundus kuidagi liiast) ja maitses ikka suurepäraselt
1