Supid

Kõrvitsasupp brõnsa-hakklihafrikadellidega

Keskmine hinne: 4.93 Allikas: Toitvad ja tervislikud kõrvitsaroad Autor: Pille Enden
Kõrvitsast ja brõnsaga täidetud frikadellidest kodune supp sobib kogu perele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kõrvitsa sisu väikesteks kuubikuteks. Koori kartulid ja lõika samuti kuubikuteks. Viiluta porru. Poolita paprika, eemalda seemned ja lõika paprika kuubikuteks. Sulata või kastruli põhjas ning pruunista selles kõrvitsakuubikud, porru-ja paprikaviilud. Vala peale puljong, kata kaanega ja keeda nõrgal kuumusel 10 minutit.
Frikadellide tegemiseks murenda brõnsa ning sega hakkliha, sinepi, muna ja riivsaiaga. Seda on hea teha kahvliga. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi pallikesed ja tõsta supisse. Lisa kartulikuubikud. Keeda keskmisel kuumusel, kuni kartulid on pehmed. Viimistle maitset soolaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 29.okt 2012 19:17
Brõnsat polnud, seetõttu tegin mozzarellaga. Mulle maitses. Kogus on rohkem, kui neljale.
kulp 10.okt 2012 08:58
Ilus, värviküllane supp. Inimene, kes muidu kõrvitsast ei vaimustu, sõi ka hea meelega. Poefrikadellid samuti sobilikud.
Repsikk 08.okt 2012 11:22
Olen teinud ja tõesti maitsev :)
1