Supid

Idamaine pardisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui kõht tühi, tuul ulub akna taga, või siis hoopis vastupidi, päike sirab soojalt taevas ja väga nagu isu polegi, panevad nuudlisupid koos ohtra rohelisega alati hinge laulma, kas pole?
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pruunista pannil esmalt pardikoivad, nii praed üleliigse rasva välja.
2. Tõsta koivad potti ja vala peale kuum vesi.
3. Keeda umbes kaks ja pool tundi, riisudes vahepeal vahtu. Lisa poole keemise pealt maitseained.
4. Kurna puljong ja eralda kontidelt liha.
5. Lõika porgandist ja porrust peenikesed ribad ning pruunista kergelt potis või sees.
6. Vala peale puljong ja lase keeda, kuni köögiviljad on poolpehmed.
7. Pudista supi hulka ka liha ja vahetult enne valmimist eelnevalt keedetud nuudlid. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
8. Serveeri hakitud rohelise sibulaga.
HEA TEADA!
* Keedes tuleb puljongit kokku 600 milliliitrit. Küll jääb üle liha, millest võid hiljem mõne põneva vokiroa, pasta või salati valmistada.
* Nuudlitena sobivad lisamiseks näiteks muna-, riisi- või klaasnuudlid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liina 13.märts 2013 07:13
Minu jaoks sai see põneva nimega supp liiga tavaline ja idamaa hõngu ei olnud kuskil tunda. mina aga lisasin supile algselt 1 kauna tšillit ning valmides ka veidi laimi mahla, teriyaki kastet, rosmariini ja tüümiani. Nende lisadega sain idamaise ja väga maitsva supi. (Arvan, et sobilik oleks lisada ka ingverit, kuid sel hetkel mul endal seda kodus polnud)
arxitibi 01.jaan 2013 10:53
Olen nuudlitega suppide armastaja, seega lihtne, suhteliselt kiire, mõnus. Pardilt koibi ei võtnud, tegin kanaga.
1