Supid

Hele puljong (kontsentraat)

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Hele puljongikontsentraat vasika- ja kanalihast kastmete valmistamiseks, mis säilib hästi sügavkülmas.
Loputa vasikaliha ja kanatükid külma vee all. Pese, puhasta ja lõika tükkideks köögi- ja juurvili ning seened. Pane kõik suurde potti ja kalla peale niipalju vett, et kõik ained oleksid kaetud.
Lase madalal kuumusel keema tõusta. Riisu aeg-ajalt vaht. Keeda veidi avatud kaanega 3-4 tundi. Kurna puljong teise potti ja jäta jahtuma. Korja pealt tardunud rasv.
Kasuta puljongit sellisel kujul või keeda kokku e. redutseeri. Tardunult võid puljongit tõsta lusikaga.
Redutseeritud puljongikontsentraat säilib värskena külmikus mõne päeva, külmutatuna umbes 3 kuud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa