Supid

Lihtne viinerisupp

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Selle ülilihtsa ja maitsva supi valmistamine on jõukohane ka koolilapsele. Igaüks võib suppi varieerida vastavalt oma maitsele.
Kogus: 4 portsjonit
Haki porgandid ja sellerivarred kuubikuteks ja porru rõngasteks ning passeeri õlis mõni minut. Pane potti, vala üle keeva veega, murenda vette puljongikuubikud ja lase supipõhi keema.
Lõika kartulid kuubikuteks ja lisa puljongile. Lõika viinerid ratasteks, prae pannil kuldpruuniks ja lisa supile. Lisa loorberileht ja pipraterad ning keeda seni, kuni aedviljad on valmis. Eemalda supist loorberileht. Maitsesta vajadusel soolaga ja puista üle hakitud maitserohelisega.
Soovi korral võid suppi varieerida, lisades makarone, kasutades külmutatud juurviljasegu või mõnd pakisuppi jne. 1 minut enne keetmise lõppu võib lisada supisse kas marineeritud kurgi kuubikuid või jämedal riivil riivitud värsket kurki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maria 10.märts 2016 23:41
Hea supp
Saakal 09.nov 2008 09:02
Ei saa kurta
Sipsik26 03.veeb 2008 19:00
Väga hea.Tavaliselt ma suppi ei söö.Aga kui ise teen siis söön kindlasti.See oli üks parimaid
1