Supid

Herne-püreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui soovid paksemat suppi, siis lisa enne püreestamist herneste hulka ka keedetud kartul.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Lase vesi keema ja vala juurde puljongifond.
Vala potti herned ja keeda mõni minut kuni herned on pehmed.
Püreesta saumikseriga ja maitsesta vajadusel soolaga.
# Suitsulisema maitse saad suitsukooti lisades.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 27.nov 2010 09:17
Vähendasin vee kogust poole võrra ja ikka tuli üks jook. Isegi siin keskkonnas on üks parem hernepüreesupp.
Atsinna 15.veeb 2008 22:09
Loe sõnastikust Kastmepõhi ehk fond.
uniquegirl 15.veeb 2008 22:02
mis on puljongifond?
1