Supid

Lihtne suitsukalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Kiire kalasupp, mis valmib kõigest paarikümne minutiga
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta vesi keemiseni ja murenda puljongikuubikud vette. Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Keeda 10 minutit. Lisa külmutatud supiköögiviljad ja keeda veel 10 minutit. Maitsesta supp pipraga ja lisa kala. Kuumuta uuesti keemiseni. Vajadusel lisa soola ja puista üle hakitud tilliga.
Kui soovid, võid paar minutit enne keetmise lõppu lisada 0,5–2 dl kohvikoort või 50 g sulatatud juustu. Võta juustust lusikaotsaga väikesed tükid, sulata need puljongis ja sega seejärel ettevaatlikult supi sisse, et kala ei laguneks.
Teise võimalusena võid lasta kuumaks väikese koguse piima, juustu selles sees sulatada ja siis supile lisada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Santa Monika 23.dets 2009 14:06
Kalasõbrana sain meeldiva avastuse osaliseks. See supp on superhea ja lihtne teha. Eriti heaks teeb ta vist õige soolasusega suitsukala ( parem kui kala ei oleks liiga pehme) ja lõpus lisatud sulatud juust ning väike törts koort. Mhhh nämma. Kogu pere sööb ja kiidab kokka!
1