Supid

Kuuba tomatisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Martin Hanson
Enamik Kuuba kohalikke toidumaitseid baseerub mõnel kindlal traditsioonilisel ürdil nagu pune, küüslauk, köömned ja loorber.
Kogus: 4 portsjonit
Keeda külma vette kas pakist või purgist tomatisupi põhi. Kui leem keeb, lisa purustatud tomatid, oad ja redis. Jäta podisema. Prae kanafilee kergelt ja viiluta õhukesteks ribadeks. Lisa potti hakitud hiina kapsas, riivjuust, kookospiim ja kookoselaastud. Enne maitsestamist lisa ka kanaribad ja keeda kenasti läbi. Lase temperatuuril podisedes tõusta. Lõpuks lisa pisut köömneid, punet ja basiilikut, sega taas ja tõsta tulelt.
Leem peaks olema ilusat punast tooni ja lõhnama magushapult.

Loe ka:
Supidieet meeste moodi

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Inga 06.juuli 2010 15:22
Väga maitsev supp tuli, kuid teinekord peaks vähem kookosehelbeid lisama. Saime kaks päeva söönuks ja igapäevaga maitses aina paremini. Tahtsin viia Teie tähelepanu sellele, et Teil ei ole jutu sees kirjutatud, millal tuleks lisada päikesekäes kuivatatud tomateid. Aga tänud hea retsepti eest!
1