Supid

Juustupallid

Keskmine hinne: 1.3 Allikas: Supid ja ühepajatoidud
Juustupalle keedetakse soolavees või rohkes rasvas ja serveeritakse selgete puljongite juurde. 
Vahustatud munavalgetele lisatakse ettevaatlikult vahustiga segades riivitud juust ja veidi jahu. Segu peab jääma nii paks, et seda saab vormida. Kahe lusika abil vormitakse kuulikesed ja keedetakse soolavees või rohkes rasvas. Keemise ajal pööratakse klimpe vahukulbiga, sest nad on kerged ja tõusevad kohe pinnale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Yousef 17.veeb 2014 07:38
You're on top of the game. Thanks for shgainr.
maarja 26.veeb 2013 11:00
juustupalld olid väga maitsvad
Siiri Kirikal 28.juuni 2012 09:12
Riivsaias veereta juustupalle enne õlis küpsetamist.
KeepGoing 27.juuni 2012 15:46
Olen alles väga algaja kokkaja, niiet küsimus siis selline, et kas riivsaias tuleks veeretada toorest tainast või tuleks pallikest ennem natuke õlis küpsetada ja siis veeretada riivsaias ja uuesti õli sisse panna? :P
Cody 16.dets 2008 20:05
Proovisin ka ära, väga head ;) . Veeretasin eelkõneleja soovituse kohaselt juustupalle ka riivsaia sees. Selle koguse juustu jaoks panin jahu 2 spl, lisaks tuleks panna ka pisut soola. Mina tegin nii õlis kui soolvees, õlis tehtud tulid paremad.
swoosh 03.aug 2008 20:01
üsna head, mina soovitaks veel riivsaias veeretada. soovitan. natuke halb retsept on siin, aga endal peab ka natuke oskust olema:)
1