Supid

Hapukapsasupp lihaga

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Hapukapsasupp sealihaga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane terve lihatükk, hapukapsas koos vedelikuga ja sibul suurde potti.
Vala külm vesi peale.
Kuumuta tasakesi keskmisel kuumusel keemiseni.
Murenda potti ka puljongikuubik, nii saad tugevama maitsega supi.
Lisa teelusikatäis soola ja lase praokil kaanega 1-1.5 tundi keeda.
Kui liha on täiesti pehmeks keenud, võta ta supist välja ja lase jahtuda.
Riivi porgand supi sisse.
Kui ka porgand on peaaegu pehmeks keenud, maitsesta supp lõplikult (magedale soola, hapule suhkrut, vähehapule sidrunhapet jne).
Vajadusel lase veel 20-30 minutit keeda.
Lõika veidi jahtunud liha väikesteks tükkideks ning pane supi hulka. Kuumuta koos läbi.
Serveerimisel pane supile paksu hapukoort.
Ka eelmise päeva külm kartulipuder on kuuma kapsasupiga väga maitsev.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ron 1 19.märts 2010 16:00
kruup on tõesti hea sinna a muidu hää jh.
ollu 24.dets 2009 13:04
veits odrakruupi ka ei tee paha.Ja pärast enne söömist nati eesti sinepit ka.
flowers 10.juuli 2009 19:40
Lihtne teha-maitsev.
1