Supid

Hapukapsasupp II

Keskmine hinne: 3.5
Hapukapsasupp liha ja kruupidega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane liha vette ja kuumuta keemiseni.
Riisu tekkinud vaht.
Pane seejärel lihale hapukapsas, siis leotatud kruubid, hakitud porgand ja sibul.
Keeda madalal kuumusel kuni kaks tundi.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liilia2 30.aug 2012 17:02
Väga väga maitsev !
Maris 30.aug 2012 14:23
Mina lisan ka alati köömneid. Suhkrut ma iialgi ei paneks.
moor 06.märts 2012 07:57
Mina tõstan enne supi lõplikku valmimist liha välja ja viin külma kätte. Seda lõikan leivale, riputan veidi soola peale ja söön supi kõrvale. Ka külmi kartuleid on väga mõnus supi kõrvale süüa.
supifänn 09.veeb 2012 14:38
Minu vanaema, minu ema ja nüüd ka mina teeme suppi umbes samamoodi kui "külamari", aga meie tõmbenumbriks on peaaegu valmis supile poolikute kartulite lisamine, need saavad hapukas leemes eriti hea maitse ja saavad ka alati supi seest varem otsa kui supp ise::P Porgandite või köömnete lisamine oleneb sellest, kas need juba kapsas olemas, mõni tera piart on hea ja loorberileht samuti ja soolalihaga tuleb maisvam supp, ikka kõike maitse järgi ja mõistlikkuse piires
niisama 15.dets 2011 13:36
külamari: nii teen mina mulgikapsaid kodus.Panen hapukapsad koos kruupide ja lihaga hauduma.Lisan aegajalt vett juurde.Palju paremad,kui need poeomad.Mu ämm lisab veel köömneid,mis tõesti sobivad hapukapsastega kokku.
külamari 22.okt 2010 12:06
Mina valmistan hapukapsasuppi hoopis teisiti. Panen sealiha potti, peale hapukapsad ja pestud kruubid ning niipalju vett, et kruubid oleksid veega kaetud, siis hautan kuni hapukapsas ja kruubid on pehmed. Siis lisan köömneid, pipart, loorberit, toorest sibulat, riivitud porgandit ja kuuma keedetud vett niipalju, et saaks paras supipaksus, lasen keema tõusta ja keedan vaikselt veel ca 15-20 min. Sellise valmistusviisi juures on supis olev hapukapsas eriti hea nii maitselt kui konsistentsilt ja välimuselt ilus. Kes soovib, võib lisada ka varem eraldi keedetud kartulikuubikuid.
Kromsa 22.jaan 2010 23:12
Mina olen lisanud köömneid.Sobivad sinna väga hästi. Äi armastas seda suppi,kui oli lisatud kartulikuubikuid või tükke.Need võib supisse lõigata ka keemise lõpul varem valmis keedetud kartulitest.
Kedrit 17.jaan 2010 18:08
mina olen ka kaalikat ja kartulit lisanud. Ja väga maitsev tuli :) Mida kauem keeb, seda tummisem tuleb :)
svenartur 16.jaan 2009 11:26
Kindlasti sobib hästi sisse panna tomatipastat või purustatud tomateid.
1