Supid

Ööpäeva hapukapsasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Veiselihaga hapukapsasupp on eriti maitsev järgmisel päeval pärast keetmist, sellest ka supi nimetus.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lihast ja kontidest keeta 2 liitri veega puljong.
Jahu kuumutada kuival pannil pidevalt segades kuldkollaseks.
Hapukapsas, hakitud porgandid ja petersellijuured, klaasjaks kuumutatud sibul, jahu ja tomatipüree hautada võis 40 minutit.
Siis tõsta puljongisse ja lasta keema tõusta.
Soovi korral maitsestada uhmris hõõrutud (või pressitud) küüslauguga.
Hapukoor ja hakitud till või petersellilehed antakse supi kõrvale eraldi.
See hapukapsasupp on eriti maitsev järgmisel päeval pärast keetmist, sellest ka supi nimetus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa