Supid

Hapukapsasupp ubadega

Keskmine hinne: 2.8 Allikas: Rahvaste toite.
Jugoslaavia roog. Hapukapsasupp põldubade, kartulite ja suitsulihaga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Ube leotatakse vees 12 tundi. Hapukapsad, oad ja kartulid keedetakse igaüks eraldi pehmeks. Liha keedetakse ja lõigatakse kontidest puhastatult tükkideks. Oad surutakse puruks, kartulid lõigatakse kuubikuteks. Hakitud sibul ja küüslauk praetakse rasvas, lisatakse jahu ning segatakse lihaleemega. Aedviljad, liha ja sibulad pannakse lihaleemesse, maitsestatakse soola ja pipraga, lisatakse loorber ning keedetakse üheskoos 5 minutit. Enne serveerimist pannakse supisse mõni supilusikatäis hapukoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
emmanuelle 29.nov 2004 08:10
lapsepõlvest mäletan et hapukapsasupp ubadega oli väga hea siis jäeti küll oad terveks mitte ei purustatud aga pole vast vahet, maitsev on kindlasti
1