Supid

Armeenia lambalihasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Armeenia lambalihasupp herneste, ploomide ja õunaga. Väga toitev ja maitsev supp, millele ploomid annavad magusa maitse.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks ja keeda vees pehmeks. Tõsta liha potist välja. Kalla puljongisse leotatud herned (need oleks tark likku panna juba eelmisel õhtul) ja lisa puljongikuubikud. Keeda, kuni herned on pehmed. Prae õlis hakitud sibulat, kuni see muutub läbipaistvaks. Lisa hernestele tükeldatud kartulid, liha, praetud sibul, tomatipasta, ploomid, kooritud ja hakitud õun ning maitseained. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Puista peale hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kljaksa 11.juuli 2012 12:53
super hea supp! täna teen teist korda!
kaapekakuke 12.jaan 2011 19:22
Malle. muidugi tegin põdraliha ja kuivatatud ploomid annavd supper hea maitse.isegi mehed sõid ja kiitsid,algul krimsutasid nägu, et rikun toidu ära :D
Õuemiisu 14.nov 2006 11:30
hea supp.Mina olen herned ära jätnud.kuivatatud ploome + kuivatatud aprikoose lisanud,värsket koriandrit ja peterselli peale raputanud...
Malle Karakull 19.mai 2005 16:45
kuivatatud ploomid ei anna ju õiget maitset, jahvatatud paprika asemel tuleks kasutada karpiisi maitseainet ja kuivatatud herned on parem asendada varaküpsete karjala talihernestega, säilivad ju palju kauem ja maitse missugune... muidu hea supp
Mamm 24.märts 2005 13:41
väga huvitav ja maitsev ja toitev supp
Mamm 23.veeb 2005 14:36
Väga SUPER supp
1