Supid

Hakklihasupp peekoniga

Keskmine hinne: 1.86 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga.
Peekon annab lihtsale hakklihasupile mõnusa suitsumaitse. Serveeri hapukoorega ning puista üle hakitud tilli ja murulauguga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika porgandid tükkideks ja pane keema, lahusta hulka puljongikuubikud. 10 minuti pärast lisa kartulitükid. Vahepeal lõika peekoniviilud ristisuunas ribadeks, pruunista kuumal pannil ja tõsta pannilt ära. Seejärel kuumuta pannil läbi hakkliha. Lisa supile hakkliha, peekon ning soovi korral veidi pipart. Hauta väiksel kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed. Maitsesta vajadusel veel soolaga ja lase kaane all 5 minutit järelvalmida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa