Supid

Poola kruubi-seenesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Poola kruubi-seenesupp.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Eelmisel õhtul panna seened kaussi, lisada vesi ja leotada järgmise päevani. Leotatud seened ja leotusvesi panna potti, keeta vaiksel tulel umbes 40 minutit, kuni seened on pehmed. Seened nõrutada, puljong hoida alles. Seened tükeldada ja panna kõrvale. Odrakruubid keeta puljongis pehmeks (umbes 45 minutit), lisada või, segada ja panna kõrvale. Porgandid koorida ja tükeldada, sellerivarred tükeldada. Keedunõus kuumutada veidi puljongit keema, lisada porgand ja seller, kuumutada keemiseni. Lisada seened ja seenekeeduleem, kuumutada keema. Lisada keedetud kruubid, kuumutada veel kord keemiseni. Supp maitsestada soola ja pipraga. Paksendamiseks segada hapukoor jahuga, lisada 2 dl puljongit, segada ühtlaseks. Hapukoore-jahusegu ning hakitud till valada supi sisse, suppi hoolega segades. Serveerida kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rinka 23.nov 2013 16:04
Ülimõnus supp! Ise kasutasin tavalisi shampinjone ja jahu unustasin panna.Lisasin ka kaalikat. Väga mõnus lõpptulemus oli. Kruubid intensiivistavad seente maitset. Kindlasti läheb üheks lemmiksuppideks!
1