Supid

Vorstisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Ungari köök. Vorstisupp hapukapsaga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kurnata hapukapsastelt vedelik ja segada veega, nii et saab 1 kiiter supivedelikku. Kuumutada vedelik keema, lisada hapukapsas ja viilutatud suitsuvorst. Maitsestada köömnetega ning keeta tasasel tulel, kuni kapsas on poolpehme. Sibul koorida, hakkida ja kuumutada rasvas klaasjaks. Lisada jahu ja paprikapulber, kuumutada kergelt läbi. Lisada 2 dl vett, segada hoolikalt, kuumutada läbi ja lisada kapsastele. Keeta suppi, kuni kapsad on pehmed. Vajadusel maitsestada soolaga. Serveerimisel lisada hapukoor.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa