Supid

Tõhus lihasupp

Keskmine hinne: 3.68 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Vürtsikale lihasupile lisab itaaliapärast maitset tüümian.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks ja sega korralikult jahuga läbi. Kuumuta pannil õli ning pruunista lihakuubikud. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla potti ning lisa purustatud tomatid, puljong, tükeldatud porgandid, kartulid ja tüümian. Kuumuta keemiseni, vähenda kuumust ning hauta kaane all 1 tund, kuni liha on pehme. Serveeri kohe näiteks pika saiaga.
Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
NIPP: Kui soovid, sega supile hulka 2 spl sinepit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
x 02.okt 2016 17:17
Väga maitsev, kuid tõesti pigem pajaroog. :)
Kaja 29.sept 2015 16:54
Proovin ka järgi :) Pildilolev meenutabki rohkem pajarooga ju :) Eks ta siis selline väga paks "supp" ole.
Ann 28.okt 2013 17:01
Väga hea supp..keetma pidin küll peaaegu 2h,et liha pehmeks läheks. Lisasin ka sibulat, sest sibul annab head maitset. Puljongit ja vett võib rohkem panna, muidu on rohkem pajaroa moodi, kui supi :)
1