Supid

Ungari vorstisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Meeldivalt vürtsikas ja suitsumaitseline supp, mille muudavad tõeliselt toitvaks õllevorstikesed.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta potis õli ja prae hakitud sibulat ning küüslauku mõni minut. Lisa paprikapulber ja prae veel veidi. Kalla juurde vesi, kartulikuubikud, puljongikuubikud, ribadeks lõigatud paprika, tomatipasta ja maitseained. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Lisa tükeldatud ja pannil pruunistatud vorstikesed. Puista peale hakitud peterselli ja serveeri hapukoorega. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mk 01.mai 2012 18:00
hea, sibulat panin vähem
mari 22.okt 2011 22:43
Tean, et Ungaris on paprika ülioluline köögivili. Aga kuna paprikat ei olnud kodus ei värskel ega kuivatatud/jahvata-
tud kujul ja ma ise ei ole väga suur kuumutatud paprika austaja, siis asendasin selle 1,5 tl. chillipulbri ja ühe värske tomatiga. Väga maitsev, toitev, mõnusalt vürtsine ja talvel soojaandev supp tuli. :Y
kerli85 12.mai 2009 13:11
väga hea supp. Isegi mu laps sõi isuga.:)
1