Supid

Kapsa-viinerisupp

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: 100 rooga
Lihtsas kapsasupis on palju viinereid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta vesi keemiseni ja lisa puljongkuubikud ning terapipar. Tükelda porgand, kartulid, sibul ja küüslauguküüned. Lisa supile. Prae pannil tükeldatud viinerid ja lisa supile. Kui kartulid on pea pehmed, lisa ribadeks lõigatud kapsas. Keeda veel 5-7 minutit ja puista üle hakitud peterselliga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
babes 02.apr 2010 13:10
Unustasin hinde:)
babes 02.apr 2010 13:10
Teen seda kõike veidi teises järjekorras: 1. Hakin kapsa ja panen selle keema. Lisan puljongikuubikud. (kapsa kõige varem, et see pehmeks keeks) 2. Hautan porgandi ja sibula koos pannil. 3. Panen kartuli kapsaga keema. 4 Kui kartul ja kapsas enamvähem pehme lisan sibula ja porgandi. 5. Lisan küüslaugu ja maisestan soola ja pipraga. 6. Praen viinerid ja lisan supile. Supp muidu väga hea, odav ja kõigile maisteb.
EZ 28.veeb 2005 06:29
Naiivne kysimus: kui kapsas ja viinerid lisatakse alles siis kui kartul juba pehme, siis jargmise 10 min keetmisega see ju laguneb? Nii peabki?
1