Supid

Hapukapsaborš

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hapukapsaborš viineritega on kiire ja hõlbus valmistada.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Riivi peedid ja porgandid. Vala õli paksupõhjalisse potti ning kuumuta hakitud sibul. Lisa vesi, peedid, hapukapsas ja porgandid. Seejärel lisa puljongikuubikud ning kõik maitseained peale tüümiani ja hauta 10 minutit. Lisa tükeldatud kartulid ja hauta veel 15 minutit. Tükelda viinerid ning tõsta potti. Maitsesta supp tüümianiga, lase veel korraks keema ja serveeri hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sirts18 26.mai 2011 15:21
Väga maitsev!
Hindaja 09.okt 2009 18:30
Imehea supp. Lisasin veel suitsukondilt liha ning tomatipüree järgi ei viitsinud poodi sõita:)
pepzi 14.jaan 2009 23:03
Väga hea retsept. Kiire, odav ja imehea. Peeti võtsin umbes pooled Salveti pooleliitrisest purgist.
1