Supid

Prantsuse kalasupp II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kõige maitsvam tuleb supp forelli- või lõhefileest, aga võib kasutada ka teisi kalu. Oliivid lisavad värvi ja maitset, kuid supi võib soovi korral teha ka nendeta.
Valmistusaeg: 20-40 min

valmimisaeg 25 minutit

Kogus: 6 portsjonit
Lahusta puljongikuubikud keevas vees. Tükelda porgandid ja kartulid, pane puljongisse ning keeda 15 minutit. Lisa tükeldatud kalafilee ja kuubikuteks lõigatud tomatid. Keeda veel 5 minutit. Kõige lõpuks lisa oliivid. Puista peale hakitud tilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Karupoeg Puhh 05.dets 2008 19:41
Väga maitsev supp.Tomat ja mustad oliivid sobisid ideaalselt.Ei lisanud ainult kalapuljongikuubiku-
t,kuna ei leidnud seda poest.
Putakas 29.nov 2008 01:16
Loorberileht on kindel tõesti, samuti sibul. Mis supp see üldse ilma sibulata on? Ma jällegi poleks niiväga kindel retseptis ja selle kogustes ja just nimelt peenema lõhesupi koostises sobibki hästi tomat. Kui kalasuppi mingist muust kalast teha, võib herneid ja maisi ja mida iganes lisada, vanasti sobis kalaleemnd ka väga hästi keedumuna. Kindlasti jätaks rammusast lõheleemest ära puljongikuubiku, aga maitsestaks tugevamalt kõikvõimalike Santa Maria lemmikutega. Ja Prantsuse sibulasupp ... see on hoopis teine teema ja super hea!
Redone 28.nov 2008 22:04
tomat oli jumalast OK supi sees. Aga loorberileheke läheb kah siia hästi lisaks.
AnnT 24.jaan 2008 12:30
Olen seda suppi teinud ja samuti ei lisaks tomatit. Olen selle asemel riivinud veerand keskmisest hapukurgist ja lisanud noaotsaga suhkrut.
jutita 24.jaan 2008 11:00
Prantslased oskavad hästi süüa ,kalasuppi pole veel proovinud aga prantsuse sibulasupp on suurepärane.
lehekene 28.veeb 2005 16:51
Kas lihtsus on prantsusepärane?-
Mulle küll oliiv ei asenda sibulat supis!
rumpumpel 28.veeb 2005 08:19
Mina ei paneks tomatit
urts 27.veeb 2005 01:35
see võib tõesti väga maitsev olla
1