Supid

Jambalaya supp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Paprika
Kiire ja toekas supp, mida võib ka külalistele pakkuda.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta sibulat, paprikat ja sellerit õlis nende pehmenemiseni. Lisa keetmata riis ja kuumuta 1 minut. Lisa kuuma veega lahustatud puljongikuubik ja tshillikaste. Keeda ja lisa vahetult enne riisi valmimist kanaliharibad, herned ja kooritud krevetid. Keeda veel umbes 4 minutit ja lisa petersell.
Küüslaugusaiad:
Lõika sai viiludeks. Purusta küüslauguküüned ja haki peeneks, sega oliiviõliga. Määri segu õhukeselt saiaviiludele ning küpseta saiu ahjus 200º C juures kuni nad on kuldpruunid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
paprika 06.aug 2005 12:58
Alati võid ju retsepti vastavalt oma maitse-eelistustele kohendada, kuid supp pole üldse rasvane, kuid jah, vürtsikas küll, nagu õige Mehhiko toit olema peabki :)
tuty002 07.apr 2005 12:06
minule tundub liig vürtsine ja rasvane javeel need herned.....?
1