Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Jambalaya supp

Supid

Jambalaya supp

Paprika Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Kiire ja toekas supp, mida võib ka külalistele pakkuda.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.5 sl Õli
0.25 tk Sibul
0.25 tk Paprika
0.75 tk Varsseller
0.25 dl Pikateraline riis
0.75 tk Puljongikuubik
0.25 sl Tšillikaste
50 g Kana
25 g Herned
50 g Kooritud krevett
0.25 sl Petersell
KÜÜSLAUGUSAIAD
75 g Sai
Oliiviõli
1 küünt Küüslauk
3.75 dl Vesi
Kuumuta sibulat, paprikat ja sellerit õlis nende pehmenemiseni. Lisa keetmata riis ja kuumuta 1 minut. Lisa kuuma veega lahustatud puljongikuubik ja tshillikaste. Keeda ja lisa vahetult enne riisi valmimist kanaliharibad, herned ja kooritud krevetid. Keeda veel umbes 4 minutit ja lisa petersell.
Küüslaugusaiad:
Lõika sai viiludeks. Purusta küüslauguküüned ja haki peeneks, sega oliiviõliga. Määri segu õhukeselt saiaviiludele ning küpseta saiu ahjus 200º C juures kuni nad on kuldpruunid.

KOMMENTAARID

paprika 06.aug 2005 12:58
Alati võid ju retsepti vastavalt oma maitse-eelistustele kohendada, kuid supp pole üldse rasvane, kuid jah, vürtsikas küll, nagu õige Mehhiko toit olema peabki :)
tuty002 07.apr 2005 12:06
minule tundub liig vürtsine ja rasvane javeel need herned.....?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes