Supid

Aedoasupp II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
See supp on üks mehine suvine kõhutäis.
Kogus: 1 portsjon
Aedoad keeta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks, jahutada kiiresti külma vee all ja nõrutada. Kaunad tükeldada paarisentimeetristeks jupikesteks. Sealiha lõigata kuubikuteks ja pruunistada pannil. Lisada sibul ja kuumutada, kuni sibul on klaasjas. Lisada purustatud tomatid ning kuumutada koos mõni minut. Segu maitsestada soola, pipra ja köömnetega. Lisada vesi ja tükeldatud supijuured ning aedoad ja keeta tasasel tulel, kuni toiduained peaaegu pehmed. Veidi enne keetmise lõpetamist lisada kuubikuteks tükeldatud viiner või sink. Nagu suppide puhul ikka, ei keedeta köögivilju väga pehmeks, sest need valmivad pärast poti tulelt võtmist veel edasi. Supile lisada hakitud ürdid ja lasta kaane all tõmmata. Serveerida hapukoorega. Supile riputada hakitud maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa