Supid

Kartuli-kalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kartulitoidud.
Roog kaalujälgijatele. Kartuli-kalasupp köögivilja ja ürtidega.
Kogus: 1 portsjon
Koori, pese ja tükelda kartulid. Koori ning haki sibul ja küüslauk. Puhasta ka ülejäänud köögivili. Lõika paprikakaun pooleks, eemalda seemned ja vars, seejärel viiluta. Lõika tomatid kaheksaks tükiks. Puhasta seller ja fenkol ning tükelda. Kuumuta teflonpannil õli, hauta sibul ja küüslauk selles klaasjaks, lisa kartulitükid ning lase pisut haududa. Lisa ülejäänud köögivili, köögiviljapuljong ja valge vein ning lase kaane all keskmisel kuumusel 15 minutit haududa. Vahepeal puhasta kala, piserda see 1 tl sidrunimahlaga, maitsesta soolaga ja lõika keskmise suurusega tükkideks. Pese sidrunmeliss ja basiilik ning tupsuta kuivaks. Pane mõni melissileheke garneerimiseks kõrvale, seejärel haki ürdid peeneks. Lisa kala ja ürdid köögiviljale ning lase 10 minutit haududa. Lõpuks maitsesta kalasupp ürdisoola, pipra ja ülejäänud sidrunimahlaga. Garneeri melissilehtedega. Serveeri kuumalt. Retsept on mõeldud kahele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
inga 29.dets 2012 15:06
ei tea võib ju proovida :D aga ei usu et see hea on :P
jaaniuss 15.okt 2008 23:44
Väga hea supp! Mõnusalt aromaatne ja juurviljane, muudkui võtaks veel ja veel.
kajalo 25.jaan 2006 19:30
Ei kasutaks teflon panni,parim on ikka malm pann.Liiga keeruline ühe tavalise kalaroa valmistamise retsepte,saab lihtsamalt!Küüslauk ei sobi kalale.
ivka 22.jaan 2006 15:42
Kui retsept korralikult lõpuni lugeda siis tuleb välja, et porgandi asemel on mõeldud ikka paprikat ja seda leidub küll ka punaste kaunadena ;) Usun,et supp tuleb üli hea !!!
sikupill 22.jaan 2006 13:01
Kuidas saab porgandit kaunana lisada ja ta peaks olema oranzi värvi, mitte punane! Muidu võib supp päris hea olla, kindlasti proovin järgi.
1