Supid

Oasupp odrakruupidega

Keskmine hinne: 3.17 Allikas: Targu talita.
Põldoasupp odrakruupide ja suitsuribiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Leotage ube külmas vees, siis kupatage. Pange nõrutatud oad uuesti külma veega tasasele tulele ja keetke pehmeks. Sool lisage veidi enne keetmise lõppu. Pestud kruubid keetke eraldi pehmeks. Eraldi keetke ka suitsuribi, puhastage liha kontidest ning tükeldage kuubikuteks. Kuumutage õlis tükeldatud porgandid, peterselli- ja sellerijuur. Lisage suisturibi keeduleem, maitsestage loorberi ja majoraaniga. Lisage keedetud oad, kruubid ja ribiliha. Maitsestage soola, pipra, hakitud küüslaugu ja peterselliga. Keetke tasasel tulel mõni minut. Lõpuks lisage maitseks veiniäädikat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 23.okt 2012 10:25
merts: kuna nii tangud kui oad muudavad keetmisel supi hägusaks, aga siin on eesmärgiks saada selge leemega supp, siis on supi koostisosad lihtsalt eraldi pehmeks keedetud.
merts 23.okt 2012 08:10
Huvitav,miks supi ained kõik eraldi tuleb keeta?
1