Supid

Kartuli-šampinjonisupp küüslauguga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
Seentega kartulisuppi võib valmistada nii potis kui ka pannil. Samas võib sellest saada ka lihtne panniroog, kui lisada vedelikku natukene vähem kui retseptis ette nähtud.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Lõika kartulid kuubikuteks ja sibul ribadeks. Haki küüslauk peeneks ning lõika šampinjonid neljaks. Sulata pannil või ja prae sibul kuldkollaseks. Lisa peeneks hakitud küüslauk ning kartulikuubikud, prae kergelt ja maitsesta puljongikuubikuga. Kalla peale vesi ning keeda umbes 5 minutit. Lisa seened ja keeda, aeg-ajalt segades, veel 5-6 minutit. Lisa koor ning maitsesta. Lõpuks lisa maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Oksana 10.juuni 2013 18:08
Mmm... väga hea supp... mulle väga meeldib:) tegin ühe suure kartuliga ja panin neli porgandi ( porgand lihtsalt maitseb mulle rohkem). sai kiiresti valmis (Y) :))
tixikene 20.apr 2008 14:29
tegin enam-vähem selle retsepti järgi püreesupi. kasutasin purgišampinjone, need ja maitserohelise lisasin kõige lõpus juba püreestatud supile. Küüslaugu küünt mul seekord polnud, läksin õue ja tõin peenralt küüslaugu pealseid, ajasid asja ära küll:)
1