Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Paprikamaitseline lihasupp

Supid

Paprikamaitseline lihasupp

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Külmadeks talvepäevadeks sobiv toitev supp.
Retsept
portsjonile
400 g pehme sealiha
1 l vesi
Sool
Valge pipar
Vürts
2 tk Sibul
2 tk Paprika
4 kuni 5 tk Kartul
2 sl tomatipüree
õli
hakitud maitseroheline
Liha lõigata kuubikuteks, panna keevasse vette ja keeta tasasel tulel pehmeks. Veidi aega enne keetmise lõppu lisada maitseained. Sibul koorida ja tükeldada, paprika puhastada seemnetest ning tükeldada kas ruutudeks või ribadeks. Tükeldatud köögivilju kuumutada väheses toiduõlis, kuni sibul on klaasjas, lisada tomatipüree ja kuumutada veel veidi. Segu lisada supile, kuumutada keemiseni ning lisada kuubikuteks lõigatud kartulid. Keeta, kuni kartulid on peaaegu pehmed. Valmis supile riputada hakitud maitserohelist. Lasta paar minutit enne serveerimist "tõmmata".

KOMMENTAARID

cissus 27.apr 2012 17:10
Mulle ei meeldinud :( Kuidagi lahjaks jäi, justkui midagi oli puudu. Rohkem ei tee.
briake 01.veeb 2009 12:45
nämma
margit888 23.jaan 2008 21:42
sõi isegi see kes muidu paprikat ei söö.mina lisasin ka veidi suhkrut.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes