Supid

Kana-suitsujuustusupp

Keskmine hinne: 4.19 Autor: Toidutare.ee
Maitsev kanasupp rõõsakoore ja suitsujuustuga
Kogus: 1 portsjon
Pane kanakintsud külma veega keema, eralda vaht ja keeda keskmisel kuumusel u 30 minutit. Tõsta puljongist välja.
Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga.
Koori sibulad ja lõika ribadeks.
Sulata pannil või. Pruunista selles porgandit ja sibulat, lisa jahu ja kuumuta läbi. Vala potti ja keeda u 10 minutit keskmisel kuumusel.
Lisa rõõsk koor ja tükeldatud kanaliha, lase keema tõusta.
Sega hulka väikesteks tükkideks tükeldatud suitsujuust, maitsesta soola ja pipraga. Sega hästi läbi, kuni juust on sulanud.
Raputa peale hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Monic 15.juuni 2012 13:48
Ka meie pere vaieldamatu lemmiksupp. Mina panen siiski juurde ka kartulit ja küüslauku. Täidab hästi kõhtu.
Tom 10.juuni 2011 16:57
Supper, pidin hammastega keelt hoidma, mudu oleks ka see alla läinud:P
Andrascha 15.märts 2010 19:01
Tõeliselt maitsev.
koplime 26.apr 2009 15:35
Jah supp on tõepoolest väga hea ja lapsedki sõid heameelega!
santaana 28.juuni 2008 00:06
Mina panin paar vart varssellerit ka ja maitse tuli imeline,kui suitsujuustu ei juhtu olema kaeparast,siis voib edukalt lisada sulajuustu,vaga hea retsept.
1nuntsik 25.märts 2008 18:22
Väga maitsev. Suitsujuust lisas eriti mõnusat mekki. Kogu pere ja veel poole suguvõsa lemmik.
1