Supid

Kukeseenesupp

Keskmine hinne: 3.38 Allikas: Naisteleht Autor: Tiina Trolla
Kukeseenesupp
Kogus: 1 portsjon
Valmistamise aeg 30 minutit
½ l kukeseeni
1 sibul
2 sl taluvõi (toiduõli)
4 sl nisujahu
8 dl vett
1 seenepuljongikuubik
200 g toorjuustu
värskelt jahvatatud musta pipart
soola
peterselli
Puhasta ja tükelda seened ning sibul. Kuumuta pann, lisa taluvõi (selle puudumisel kasuta toiduõli) ning kalla pannile seened ja sibulad. Küpseta senikaua kuni tekkiv vedelik on aurustunud. Sega kiiresti juurde nisujahu, kuumuta kergelt. Lahusta puljongikuubik kuumas vees ja kalla seente peale. Kuumuta pidevalt segades ja lase keema. Siis lisa toorjuust, kuumuta veelkord supp läbi ja maitsesta musta pipraga, vajadusel ka soolaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
viki 15.sept 2012 20:18
pole veel proovind ise teha aga juuubba on lemmik :)
1