Supid

Selleri-peekonisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Eriti maitsvalt tuleb selles supis esile magusalt pähkline juurseller.
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta peekoni- ja sibulakuubikuid pannil seni, kuni sibul on tekkinud rasvas kuldseks muutunud.
Eemalda komponendid vahukulbi abil pannilt ja vala rasva hulka juurviljakuubikud. Kuumuta segades mõni minut ja tõsta keedupotti, kus on 1,5 l kuuma vett. Kui soovid supist vähem energiat, võid juurviljad ilma eelneva praadimiseta keema panna.
Keeda juurikad koos peekoni ja sibulaga pehmenemiseni. Eemalda tekkiv vaht. Vahepeal maitsesta sobiva koguse soola ja pipraga.
Prae seeneviilud väheses võis pruuniks ning maitsesta soola ja meelepäraste kuivatatud ürtidega. Lisa seened supile enne serveerimist. Kui soovid tummisemat toitu, võid panna hulka vähese jaheda puljongiga segatud jahu. Punt värsket peterselli teeb supi üksnes paremaks.
Retsept on mõeldud 4 sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
LolPatroll 08.apr 2009 21:36
Super!:D
1