Supid

Köögiviljasupp maheda küüslauguga

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Lihtne supp, mis ei koorma eriti keha, kuid mida saab soovi korral suitsuvorstiga toekamaks teha.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika küüslaugumugula pealt nii palju ära, et paljastuks küünte sisu. Piserda peale pisut õli ja küpseta 200-kraadises ahjus 20–25 minutit. Seejärel eemalda pehme sisu kestadest ja hõõru vähese soolaga ühtlaseks pastaks.
Lõika aedviljad kuubikuteks. Kuumuta neid väheses õlis mõni minut, lisa siis tomatikonserv, puljong ja küüslaugupasta ning keeda viljade valmimiseni. Pane hulka ürdioksad aroomi lisamiseks. Kui tomat on väga happeline, lisa pisut suhkrut. Maitsesta ja serveeri hakitud varsselleriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
küüslauk 14.märts 2015 15:38
Toores küüslauk purustada ja kuumutada koos muude tükeldatud köögiviljadega - kõvasti ajasäästlikum ja tegelikult ka tervislikum alternatiiv. Mingit maitsevahet ei ole, lõhnas on küüslauk küll sel moel rohkem tunda. Üks soovitus veel - retseptist jääb mulje, et ka kartul kuumutatakse enne keetmist õlis. Seda pole küll teha vaja - kartul lisatakse köögiviljasuppidesse alati toorelt (toiteväärtuse säilitamiseks).
Neiu Elen 27.jaan 2011 16:38
See on hetkel meie pere lemmiksupp! Elukaaslane, kes tavaliselt mul suppe väga ei taha, isegi talle maitseb!:)
KIISUMIISU 09.nov 2010 20:46
Ma lisasin supile ka vermeselli,see sobis sinna hästi
ChicaB 08.nov 2010 01:55
Väga maitsev supp, lisasin hapukurki ka veel ja tulemus oli ülihea!
KIISUMIISU 07.nov 2010 11:42
Tegiin seda suppi ja pakkusin oma emale ja ta kommenteeris,et pole üle hulga aja nii maitsvat suppi saanud :)
siirikirikal 18.märts 2009 15:50
aijaa, minu viga, sain veidi valepidi aru:)
NurrMarta 18.märts 2009 15:28
Ega siin vist olnudki küsimus küüslaugu vänges maitses, vaid selles, et ühte mugulat peaks ahjus eraldi küpsetama :) Eks vist tuleb selle toidu tegemine sättida ajale, kui ahju nagunii mingi muu toidu jaoks kuumutatakse.
indrekparli 18.märts 2009 11:12
Ära pelga, küüslauk läheb ahjus küpsemisel magusaks ning vängus kaob ära.
v6ilill 18.märts 2009 11:08
ma kavatsen ka lähiajal teha, aga 20min ainult üks mugul küüslauku ahjus .... ma asendan selle vist praadimisega.
jutita 02.juuli 2008 11:05
Minul just täna menüüs köögiviljasupp,tuleb maitsev ,ainult kahjuks varssellerit pole käepärast aga pole hullu.
1