Supid

Krevetisupp munaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Selle roa teeb eriliseks munasegu, mis tekitab kreemja hõljuva kogu, mida hiinlased kutsuvad hellitavalt munalilledeks. Jaapani maitsestuskastme mirini võib asendada ka väiksema koguse magushapu tšillikastmega. Tõeliselt rahvusvaheline supp!
Kogus: 4 portsjonit
Sega potis mõõdukal kuumusel mõni minut õhukesi ingveriribasid. Lisa puljong, mirin, aedviljaribad ning sool ja pipar. Keeda teises keedunõus nuudlid vastavalt pakendil toodud soovitusele ja tõsta valmis nuudlid serveerimisnõudesse. Klopi muna hulka sojakaste ja seesamiõli. Kui aedvili on parajalt pehme, lisa krevetid ja ettevaatlikult ka munasegu. Kuumuta kuni muna hüübimiseni ning vala siis supp nuudlitele.
Retsept mõeldud 4 sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triin09 02.dets 2010 17:18
Ilmselt on mõeldud sellist toodet nagu mirin, mis on väga levinud jaapani köögis. Nimelt on tegu magusa riisiveiniga (väga sake moodi, ainult väiksema alkoholisisaldu-
sega).
oquill 02.dets 2010 17:05
Misasi on mirini? Isegi googeldades ei saa midagi teada. Paistab, et mingi idamaine linn on selle nimega...
1