Supid

Peaaegu harira

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
See Maroko rahvussupi eeskujul tehtud roog tõestab hästi, et kaneel pole ainult magustoidu jaoks. Eesti lammas sobitub vürtsidega üsna hästi ning kokku saab ühe tõsise ja eriti maitsva talvesupi. Abi on Põhja-Aafrika maitseainesegudest.
Kogus: 6 portsjonit
Aseta lambaliha koos või, maitseainete, hakitud selleri, tšilli ja sibulatega keedupotti. Sega madalal kuumusel ligi 5 minutit. Lisa siis tomatid ja hauta veel mõni aeg. Vala hulka puljong ja keeda, kuni liha on peaaegu pehme. Siis pane potti läätsed ja keeda liha lõpliku valmimiseni. Mõni aeg enne serveerimist lisa kikerherned ja timmi maitse parajalt hapukasvürtsikaks. Serveeri ohtra värske koriandri ja peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa