Supid

Sibulasupp vorstiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Toitev ja tugeva maitsega supp
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika sibulad neljaks sektoriks, eemalda koor ja lõika õhukesteks viiludeks. Viiluta kooritud küüslauguküüned. Hauta sibulaid ja küüslauku vee ja
või segus madalal kuumusel 10–12 minutit ehk pehmeks kollakaks massiks. Lisa kõik maitseandjad ja kuumuta segades paar minutit. Lisa keev vesi ja pudendatud leemekuubik ning hauta madalal kuumusel 20 minutit. Lõika vorst viiludeks, rösti mõlemalt poolt kuumal pannil ja lisa supile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Annika 20.apr 2010 23:32
lisasin ka tomatipastat natuke ja tulemus oli veelgi parem :)
chathy 05.veeb 2009 21:11
lisage veel porgandit ja tomatit-vot siis on supp ka ilus värviline, ja ülihea :)
LLLLLL 10.jaan 2009 12:45
Puljongikuubik on säilitusaineid täis. maitsestada saab külmutatud tilliga. Super.
1