Supid

Tomati-kitsejuustusupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Paku supi kõrvale röstsaia. Saia peale määri kas võid või toorjuustu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
1. Haki sibul ja prae poti põhjas õli sees kergelt klaasjaks.
2. Lisa seejärel tomatipasta ja sega veidi.
3. Eemalda tomatilt sabad ja ehmata lahti koor. Selleks tee tomatisse väike sälk ja pane tomat kuuma vette, see lööb koore lahti.
4. Lõigu tomatid ja lisa potti. Hauta veidi aega ja vala peale puljong. Lase supil keema tõusta, keeda u 25 minutit.
5. Püreeri saumikseriga tomatisegu ja lase supp veel korra keema. Maitsesta suhkru, soola ja pipraga.
6. Serveerimisel lisa supile murendatud kitsejuust.
Supi sisse võib lisada veidi Tabascot, et teravust saada.
Itaaliapärasema supi saamiseks lisa hulka ka basiilikut ja oreganot.
Retsept mõeldud kahele inimesele.
Kalorid: 200 kcal
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Repsikk 18.mai 2011 14:55
Väga maitsev. Kuna mulle meeldib just vürtsikus, siis lisasin ka ühe t?illikauna juurde. Toidu serveerimisel lisasin salveilehti, mis on üsna tugevamaitseline ürt, kuid samas annab juurde mõnusa maitse.
1