Supid

Kapsa-minestrone

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Salenemishuvilised jätku makaronid välja ja saavad peaaegu kapsasupidieediks sobiva toidu.
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki küüslauk, porgand, sibul ja varsseller peeneks. Kuumuta potipõhjas õli ja pruunista hakitud komponendid kergelt klaasjaks.
2. Lisa seejärel tomatipasta ja kuumuta veidi.
3. Vala potti puljong ja kui see on keema tõusnud, lisa nii lillkapsas kui ka tavaline kapsas.
4. Keeda, kuni juurikad on pehmed, see võtab aega umbes 10 minutit.
5. Viimasena lisa supi hulka eelkeedetud makaronid.
6. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa kaunistuseks ja maitseks punet ning basiilikut.
Eelista supis väiksemat sorti pastat või asenda see hoopis riisinuudlitega. Kui kasutad riisinuudleid, lisa need keetmata kujul, sest riisinuudlid vajavad pehmenemiseks vaid kolm minutit.
Tulisema supi jaoks lisa algul küüslaugu ja muude maitsete hulka ka värsket tšillipipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lili23 01.dets 2010 19:16
Vedel jäi natsa, järgmine kord vähendan vedeliku kogust. Lisasin juurde 1dl kylmutatud herneid ja paar loorberilehte. Oleks mul kapis olnud purk ube tomatis oleksin selle ka lisanud, veits kobedam supp oleks tulnud.
arxitibi 31.aug 2010 15:50
Tegin tulisema variandi. Normaalne.
lugeja 27.veeb 2010 19:19
kui teha neid varjante kõiki nii nagu tarvis, tulevad need kõik väga head. Olen aastaid koka tööd teinud ja samuti kaua juba igasuguseid seda laadi suppe ,mina küll ei nurise.Ja minu lapsed koolis samuti, aina küsivad, et neile väga meelepärane
linda8 17.märts 2009 21:19
ma ei mõista kuidas mul niii mittesöödav supp tuli?!?
soolapähkel 17.nov 2008 18:37
Mina teen külmutatud juurviljast. Lisan juurde küu¨slaugu, sibulat ja kapsast. Lihtne teha, saab kiirelt valmis. Meie pere u¨ks lemmikutest.:Y
Sonera 04.juuli 2008 23:09
Täitsa minu maitse. Teen seda tihti.
1