Supid

Kiire köögivilja-püreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköök Autor: Raili Mikk
Selle supi märksõnaks on “kiirus”. Köögiviljad võib igaüks oma äranägemise järgi valida.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Pane köögiviljad puljongisse ja keeda 15 minutit. Prae sibularõngaid klaasja jume saavutamiseni. Kalla enamik neist puljongi hulka, ülejäänud jäta kaunistamiseks. Püreesta supp ning lisa väikeste portsjonitena juust, kuumuta selle täieliku sulamiseni. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerides kaunista suppi sibularõngaste ja praetud peekoniviiludega. Peekoni kõrval kõlbavad lihakraamiks ka kõikvõimalikud praelihalõigud ja vorstijupid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ev 14.märts 2012 17:28
Minu lemmik ja imekombel sõõvad mu mõlemad lapsed seda väga hea meelega. Isegi muidu pirtsakale plikale läheb see libedalt alla. Lisan veel juurde ka küüslauguküüned, sibula panen kõik kohe sisse ja peekoni tõkeldan väikseteks tükkideks, praen ning lisan serveerimisel otse kausis olevale supile. Siin retseptis kirjas ka või, mida ei osand kuhugi lisada, panin siis juustuga samal ajal teelusika täie supi sisse.
Dorisr 25.nov 2011 09:55
Imemaitsev!
Marit 03.nov 2011 15:14
Sokule: blenderis saab sametise supi:)
soku 19.apr 2010 23:18
Tegin värsketest köögiviljadest: lillkapsas, brokoli, suhkruhernes, küüslauk, kapsas, porgand. Nii-nii hea tuli! Ainult, et ma ei tea kuidas saaks seda püreestada nii et ikka mõnus püree tuleks. Saumikseriga minul ei õnnestunud, jäi tükiline.
arxitibi 10.märts 2010 16:51
Lihtne ja maitsev.
kriips6 03.juuli 2009 22:28
olen seda suppi juba mitu korda teinud ja mulle väga meeldib. väiksemas peres jätkub veel järgmiseks päevakski
semukene 09.apr 2008 08:46
teen sellist püreesuppi juba ammu ja kasutan röstkanaga merevaik juustu,puljongit peaks olema vähem.
ines 05.märts 2008 19:47
ma proovisin teha seda, panin liiga palju puljongit... aga muidu lahe
1